Refresh

Emma & Johan

Ett stort tack till dig Fredrik för att du förevigade vår bröllopsdag! Fast att vi knappt märkte dig under vigseln var du överallt och tog fantastiska bilder både på oss och på våra gäster. Under porträttfotograferingen fick du oss att känna oss lugna och avslappnade och det syns på fotona. Vi blev oerhört nöjda med bilderna och kan varmt rekommendera dig till alla som behöver en fotograf. TACK!!

Zara & Anders

Så himla nöjda med bilderna från vår dag och samarbetet med dig på vägen. Noggrann, lyhörd, lättsam och dessutom prisad av prästen (bara det!!) för att du var så smidig att ha med under vigseln... :P Fotoboken är ett minne för livet, och vi rekommenderar varmt dina tjänster till alla omkring oss. STORT tack för allt!!

Jennie & Kalle

Tack Fredrik för att du förevigade vår dag! Du lyckades fånga alla magiska ögonblick och fast att vi knappt märkte dig var du överallt :-) Du är lyhörd och noggrann och har verkligen öga för det lilla extra. Vi gillar dig, gästerna gillar dig och prästen var lyrisk. Vi är evigt tacksamma för ditt fantastiska jobb.

Petra & Richard

Tack Fredrik för allt ditt arbete i samband med fotograferingen på vårt bröllop! Vi är supernöjda, du har lyckats fånga alla speciella ögonblick och massor mer därtill. Ditt lugna sätt påverkade oss och bilderna blev lättsamma och avslappnade. Vi önskade bilder att minnas till och det fick vi, vi minns dagen och fotograferingen med stor glädje och rekommenderar dig varmt till alla som behöver en fotograf!

Victoria & Jörgen

Vi kunde inte vara mera nöjda med att ha anlitat Fredrik som vår bröllopsfotograf! Fredrik är lyhörd för önskemål, mycket noggrann och har ett fantastiskt öga för vad som gör det där lilla extra i en bild. Själva fotograferingen var rolig och lättsam, vi är avslappnade vilket syns på bilderna. Under vigseln var Fredrik mycket diskret, vi märkte inte av att han fotograferade, ändå har han lyckats fånga vartenda ögonblick! Våra bilder blev precis som vi önskade, och vi kan varmt rekommendera Fredrik till framtida kunder, ni kommer inte att ångra er! Återigen, TACK Fredrik för ditt fantastiska jobb på vår bröllopsdag!

Sten & Emma

Stort Tack Fredrik för att du var med och förevigade vår dag! Vi är mer än nöjda med dig, våra kort är underbara och din härliga inställning samt entusiasm hjälpte oss att njuta av stunden :D. Rekommenderar dig varmt till framtida kunder. Än en gång Tack!

Maria & Jimmy

Stort tack för att du ville föreviga vår bröllopsdag! Vi är mycket nöjda med alla bilder på oss och barnen. Med din idérikedom och avslappnade inställning gjorde du fotograferingen till en av de mest romantiska och minnesvärda stunderna på dagen :) Vi kommer att rekommendera dig till alla som söker en duktig, flexibel och noggrann fotograf till sitt bröllop!

Jeanette & Axel

Fotograferingen blev en fantastisk rolig, lättsam och avslappnad stund på vår stora dag, bättre fotograf än Fredrik kunde vi helt enkelt inte haft! Detta instämmer även våra två små barn på. Fredrik var flexibel, noggrann och tog sig verkligen tid för att få till de bästa bilder man kan tänka sig, och resultatet är vi supernöjda med. Våra starkaste rekommendationer till dig Fredrik!

Rebekka & Allan

Fredrik är en utomordentligt skicklig fotograf. Han gjorde fotograferingen rolig & avslappnad. Krälade på marken, klättrade på soptunnor & bänkar, ja allt för att få till den perfekta bilden :) Omtyckt av alla gästerna & missade inte att fota en enda person som var med. Jobbade diskret under vigseln & kändes otroligt familjär. TUSEN TACK för att du förevigade vår stora dag. Vi rekommenderar dig varm till alla som behöver en fotograf!

Annie & Johannes

En otroligt duktig, vänlig, seriös och lättsam människa att arbeta med. Inget krångel, bara skratt och en massa underbara bilder att titta på och minnas. Tack Fredrik, för att du var med och förevigade vår speciella dag :)

Cecilia & Lars

Tack för att du gjorde vår dag till ett underbart minne genom dina fantastiskt vackra bilder! Våra varmaste rekommendationer!

Björn Bogert

Man förväntar sig inget mindre! Som tidigare kollega och vän vet jag att du kan leverera mot förväntningar!

Micke Schvili

Fantastiska bilder Fredrik!

Hamid

Ser trevligt ut!

Jennie & Fredrik

Otroligt vackra bilder Fredrik...vi är supernöjda och rekomenderar dig till alla som går i giftastankar!!!!!

Nina

Någon mer noggrann och seriös får man leta länge efter!

Jonas J

Mycket snyggt Fredrik, jag ska ha dig i tankarna.

Skoow

Wow, grym känsla! Lycka till med uppdragen

share